Beau van Erven Dorens oneens met kritiek op RTL

Beau van Erven Dorens vindt de tsunami van kritiek die is losgebarsten over RTL 'behoorljke onzin.' Volgens de presentator moet iedereen 'af en toe even een kopje thee drinken' om tot rust te komen.

Beau van Erven Dorens werd gevraagd naar de kritiek van de laatste weken op zijn werkgever in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. RTL en baas Erland Galjaard krijgen het de laatste tijd zwaar te verduren vanwege de dalende kijkcijfers en de programmering van o.a. de Volkskrant, AD-columniste Angela de Jong en uit eigen gelederen van Johan Derksen.

Azijnpissers

Maar volgens Beau van Erven Dorens moeten al die mensen niet zo zeuren: „Ik heb het ontzettend naar m'n zin bij RTL, het is het beste wat me is overkomen de afgelopen jaren. Ik kan echt niet meepraten met die azijnpissers."

Niet roepen

En dus zit er volgens Beau voor al die negatievelingen niets anders op dan even relaxen. „Ik vind het allemaal behoorlijke onzin. Ik denk gewoon dat iedereen een beetje rustig aan moet doen en af en toe even een kopje thee moet gaan drinken. Even de telefoon apart houden en niet steeds op Twitter van alles roepen."

Meer over:

Reageren