Bejaarde vriend dumpt Andrea uit Utopia

26 februari 2014 11:34 | amusement | Door Televizier

Anton Veldkamp, de vriend van Andrea, heeft het uitgemaakt met de Utopia-inwoonster. Hij heeft genoeg van haar leugens. „Zoals ze mij met valse beloftes heeft misleid... walgelijk.”

Anton Veldkamp vertelt in een interview aan de Telegraaf dat hij danig teleurgesteld is in zijn vriendin. Anton kreeg afgelopen week een hartaanval waarna Andrea hem beloofde snel terug naar huis te komen, maar vervolgens bleef ze doodleuk in Utopia. Reden voor Anton om de relatie na 10 jaar te verbreken. „Als ik sterf, wil ik fatsoenlijk gaan, en niet nadat ze mij zo in de maling heeft genomen.”

Blijf in Utopia

Volgens Anton (82) heeft Andrea (52) hem keihard voorgelogen. „Het ene moment lag Andrea hier thuis in mijn armen nog te bidden en te zeggen dat ze bij me terug zou komen. Maar Andrea was de deur nog niet uit of ze zei tegen mijn buurvrouw: 'Je moet het niet tegen hem zeggen hoor, maar ik blijf in Utopia.'”

Leugen na leugen

En Anton heeft meer naars te melden over zijn ex. „Als ik zie hoe ze in Utopia doet en wat ze haar medebewoners allemaal vertelt... Het is leugen na leugen na leugen. En nu laat ze mij, kerel van 82 jaar, zitten voor Jan met de korte achternaam. Houden van? Ik geloof dat Andrea werkelijk waar geen enkel idee heeft wat dat inhoudt.”

Eerder deed Andrea's dochter Sophia al een boekje open over de leugens van haar moeder.

Meer over