Ben Saunders in nieuw RTL 4-programma

Ben Saunders is in december te zien in de nieuwe RTL 4-familiespelshow Wie Open Het Slot?. In het programma zet hij zich samen met andere BN’ers in voor Stichting Heppie.

Het is sinds de breuk met Yvonne Coldeweijer een stuk stiller rondom Ben Saunders, maar daar komt binnenkort verandering in. De eerste winnaar van The Voice of Holland is dit najaar te zien in het spannende nieuwe RTL4-programma Wie Opent Het Slot?. 

Wie Opent Het Slot?

In Wie Opent Het Slot? verbinden vier teams van bekende Nederlanders zich ieder aan een familie. De gezinnen waar de teams voor strijden hebben geen gemakkelijk jaar achter de rug en kunnen wel een leuk uitstapje gebruiken. Door sportieve wedstrijden en spannende opdrachten goed uit te voeren, kunnen de teams een sleutel bemachtigen. De groep BN'ers die de sleutel in handen krijgt wint een zorgeloze vakantie in een sprookjesachtig kasteel voor de desbetreffende familie. 

BN’ers

RTL 4 laat weten dat naast Ben Saunders ook Laura Ponticorvo, Grad Damen en Laurien Verstraten meedoen aan het programma. Ben laat via Twitter weten dat zijn broertje Jamie ook meedoet aan Wie Opent Het Slot?.

Ben Saunders was in 2013 nog te zien in het Net 5-programma Sabotage.

Reageren