Op 11 mei te zien

AVROTROS maakt speciale Songfestival-aflevering Beste Zangers

3 april 2019 15:49 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS
Beste Zangers komt voorafgaand aan het Eurovisie Songfestival met een speciale aflevering over het liedjesfestijn. Daarvoor zijn presentator Jan Smit en de zangers niet naar Ibiza afgereisd, maar naar een muziekstudio in Nijkerk.

In de speciale aflevering zingen oud-deelnemers van zowel het Eurovisie Songfestival als Beste Zangers hun favoriete songfestivalliedjes. Daarnaast wisselen de voormalig deelnemers aan de zangwedstrijd de verhalen over hun deelname met elkaar uit.

Zestig jaar

In de studio bij Jan Smit zingen OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Jan Dulles, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom hun favoriete nummers. Ze hebben daarin de vrije keuze uit zestig jaar Songfestival.

Duncan Laurence

De speciale aflevering over het Eurovisie Songfestival van Beste Zangers is op zaterdag 20.25 uur te zien bij de AVROTROS op NPO1. De halve finales van het 64e Songfestival, dit jaar gehouden in Israël, zijn op  14 en 16 mei. De finale, met daarin mogelijk Duncan Laurence, is op 18 mei in Tel Aviv.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We zijn 11 mei weer even terug met een eenmalige Songfestival aflevering van #BesteZangers! Welke Songfestivalhits hoop jij te horen? 🎤🎉 #Songfestival

Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers) op

Meer over