'Zeker voor de kijkcijfers'

Bibian schrikt van kritiek op rolstoel in Dancing With the Stars

21 oktober 2019 13:35 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Bibian Mentel is zich een hoedje geschrokken van de kritiek die ze op social media kreeg over haar danswerk in Dancing with the stars.

Bibian Mentel zit sinds vlak voor het begin van Dancing with the stars in een rolstoel en er is een aantal mensen dat op social media laat weten daar moeite mee te hebben. Ze denken dat Bibian voorgetrokken wordt omdat ze in een rolstoel zit en dat dansen op twee benen veel moeilijker is. 

Jammer

De voormalig snowboardster, die verschillende malen werd getroffen door kanker, las het commentaar op Twitter zelf ook en verschoot er behoorlijk van. Tegen RTL Boulevard zegt Bibian: „Ik vind het schrikken om te zien hoe mensen toch nog alleen de rolstoel zien en niet naar de dans kijken. Dat vind ik jammer. Ik hoop dat ik gewoon een goede ambassadeur kan zijn voor het rolstoeldansen en mensen kan laten zien jong, oud, beperkt of niet: je kan gewoon dansen."

Finale

Anouk Hoogendijk, Barrie Stevens, Bibian Mentel en Samantha Steenwijk staan zaterdag in de finale van Dancing with the stars.  

Meer over