BN'ers bellen aan in Man Bijt Hond

Man Bijt Hond gaat alweer zijn vijftiende seizoen in en dus is het tijd voor verandering: er komt een nieuw item waarbij BN'ers als Jandino gezellig bij je langskomen.

Alle Nederlandse huishoudens zijn bij deze dus gewaarschuwd: het kan zomaar zijn dat er een BN'er bij je voor de deur staat. De NCRV heeft laten weten dat in het nieuwe Man Bijt Hond item 'Sterren Bellen Aan' verschillende BN'ers bij mensen thuis aanbellen.

Jandino Asporaat

Voor dit item heeft de omroep een paar aardige namen weten te strikken. Zo kun je binnenkort André van Duin, Georgina Verbaan, Giel Beelen, Jandino Asporaat, Marc-Marie Huijbregts, Paulien Cornelisse, Heleen van Royen of Youp van 't Hek op de stoep verwachten.

Sterren Bellen Aan

Het nieuwe seizoen van Man Bijt Hond begint op 2 september. De eerste aflevering van 'Sterren Bellen Aan' begint pas op 17 oktober, André van Duin bijt dan het spits af.

Man Bijt Hond zendmast

Het vijftiende seizoen wordt overigens feestelijk ingeluid: op 29 augustus wordt de Man Bijt Hond zendmast onthuld in aanwezigheid van Man Bijt Hond-sterren als Hanny en Ton Veerkamp en Grietje Post.

De zendmast wordt naar het programma vernoemd, omdat zij in 2011 werden verkozen tot het meest beeldbepalende televisieprogramma in zestig jaar Nederlandse televisiegeschiedenis.

Reageren