Bobbel in nek Peter Jan Rens houdt gemoederen bezig

Peter Jan Rens verscheen in Sterren Springen met een opvallende zwelling in zijn nek die bij de fans van het programma direct tot wilde speculaties leidde.

De wildste geruchten deden de ronde. Mensen meenden er een tumor in te herkennen, een vetbult of een anderssoortige vergroeiing.

De nek van Peter Jan op Twitter

Er was naast bezorgdheid online ook ruimte voor humor. Sommigen konden hartelijk lachen om de opmerkelijke vorm van de hals van meneer Kaktus. De nek van de voormalige kindervriend bleek zelfs zó populair dat er een eigen twitteraccount voor werd opgericht, uiteraard met de bijpassende naam @NekvanPJRens waar het een nek aan nek race bleek om de meest flauwe grappen over de verschijning te maken. Ook PowNews verslaggever Jan Roos deed een duit in het zakje.

Peter Jan Rens over zijn nek

Uiteindelijk gaf Peter Jan zelf opheldering over zijn medische situatie middels een geruststellende tweet.

 

Het blijkt dus te gaan om een gescheurde spier waar hij al ver voor Sterren Springen last van had en eigenlijk aan geopereerd moet worden. Helaas laat die ingreep door zijn deelname aan het duikprogramma nog even op zich wachten. Of de forse bobbel problemen oplevert voor Rens tijdens de competitie is niet bekend.


Reageren