Boer Herman is adonis na metamorfose

11 april 2017 13:58 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk

Boer Herman uit Boer Zoekt Vrouw heeft een metamorfose ondergaan. En niet zomaar een metamorfose. De schuchtere boer is onherkenbaar en lijkt nog een stuk volwassener. 

De boer uit Frankrijk vond de liefde bij Fleur die in eerste instantie aarzelde om te schrijven. Fleur was namelijk op zoek naar een oudere man en twijfelde of Herman wel rijp genoeg was. Toch blijken de twee voor elkaar bestemd en was afgelopen zondag, tijdens de citytrip, al te zien dat ze het samen erg gezellig hebben.

Bakkebaarden

Vandaag verscheen een nieuwe foto van Herman uit Boer Zoekt Vrouw waar onze mond van open viel. De adonis ziet er bij de reünie-aflevering, die op zondag 23 april wordt uitgezonden, een stuk hipper uit dan voorheen. Herman heeft een baardje wat hem zeker niet misstaat en hij heeft zijn bakkebaarden ingeruild voor een strakke coupe.

Afbeelding

Metamorfose

Of de metamorfose het werk van Fleur is, is niet bekend. Misschien dat visagist Leco van Zadelhoff, na de eerste aflevering, Herman een opknapbeurt heeft gegeven. Het ziet ernaar uit dat Fleur nu in ieder geval een volwassen man gevonden heeft. 

Meer over