Boer Riks is getrouwd!

Bij Boer zoekt vrouw wilde het niet lukken met Riks en de liefde, de boer vond zijn nieuwe vrouw uiteindelijk helemaal op eigen kracht. En hij is al getrouwd ook.

De gelukkige is Nicole, die twee deuren bij Riks vandaan woonde. Het duo trouwde al op 16 september. Riks was geheel zichzelf en trouwde in spijkerbroek. Een nieuwe, dat wel. Op de site van Boer zoekt vrouw vertelt hij dat het een intiem feestje was: „Zodat iedereen waar je echt veel om geeft erbij is. Iedereen zag er stralend uit, maar Nicole in haar witte jurk natuurlijk in het bijzonder.”

Afbeelding

Burger, biertje en lachen

Daarna was er nog een groot feest waar ook Yvon Jaspers en de andere boeren van Boer zoekt vrouw voor waren uitgenodigd. Helaas was de afstand zo groot dat zij niet konden komen. Maar dat mocht de pret niet drukken: „Het was mooi om zoveel bekenden en vrienden bij ons te hebben”, zegt Riks. “Het was echt ouderwets gezellig, geen flauwekul. Burgertje, biertje en veel gelachen.”

Samenwonen

Inmiddels is de huwelijksreis achter de rug en is Nicole ingetrokken bij Riks en zijn twee kinderen. „Het leven gaat natuurlijk gewoon door op de boerderij, dus daar moet ik ook genoeg ruimte en tijd voor hebben. Nicole begrijpt dit gelukkig helemaal. Af en toe een koe melken vindt ze trouwens wel leuk! Maar ze doet ook graag haar eigen ding.”

Meer over: