Vooruitblik Boer Zoekt Vrouw

Boer Rob doet het rustig aan op citytrip en Maud is ontzettend zenuwachtig

29 april 2022 18:00 | amusement | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Tijdens de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw zagen we al dat kersenboer Rob helemaal in vuur en vlam staat van Wendy en stuurde daarom vroegtijdig Sonja naar huis. Aanstaande zondag kunnen we al genieten van een paar citytrips en zien hoe dit afloopt.

In een fragment van komende aflevering is namelijk te zien hoe Rob en Wendy in hun hotelkamer aankomen en een flesje champagne opentrekken. Aan de setting zal het niet liggen, want de rozenblaadjes liggen al op het bed, maar Rob laat weten dat hij het rustig aan gaat doen.

Gevoel is gegroeid

“Ik weet wat ik voor haar voel en dat is alleen maar gegroeid. Maar ik weet het, don’t jump on the other. Het moet wel van twee kanten komen, anders verlies je jezelf. Dus laten het maar gewoon leuke dagen zijn. Dat zou weer een mooie basis zijn om verder te kijken.”

Evert en Maud

Waar de een al op citytrip gaat, moet de ander nog een definitieve keuze maken. Evert moet zondag het verlossende woord geven aan Maud en Nans. En Maud is ontzettend zenuwachtig. "Ik heb er alles aan gedaan. En nu is het maar gewoon afwachten."

We gaan zien hoe dit allemaal afloopt. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO1.

Meer over