In vuur en vlam

Boer Zoekt Vrouw: Deze deelnemers gaan door naar de logeerweek

13 maart 2022 21:49 | amusement | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk
Na de dagdates stonden de boeren en de boerin van dit seizoen Boer Zoekt Vrouw voor een lastige keuze: in welke drie briefschrijvers zien ze namelijk nog de meeste potentie? De keuze is gemaakt. Daarom stellen wij de overgebleven kandidaten graag aan je voor. Inclusief foto's!

Na een cursus acrobatiek en midgetgolfen, karikatuurtekenen, een dagje meelopen op een organerie en (volks)dansende dates stonden Jouke, Janine, Hans, Evert en Rob voor een van de moeilijkste beslissingen tot nu toe van Boer Zoekt Vrouw: welke briefschrijvers zijn namelijk leuk genoeg om een week lang te gast te hebben op de boerderij? Zondagavond brachten de boeren hun groepjes terug van vijf naar drie. 

Lees ook: Deze vijf boeren zien we terug in Boer Zoekt Vrouw 2022 

Boer Rob

Na een gezellig middagje karikatuurtekenen en bellenblazen koos Rob, de boer van de zoetsappige kersen, voor de vrouwen die net zoveel voelen voor hem als hij voor hen. Althans, voor zover hij vermoedt. "Bij sommige heb je het gevoel: zijn ze wel net zo enthousiast over mij als ik over hen ben? Ik heb bij deze vrouwen echt een goed gevoel." En die woorden bleek hij te uiten over: (van links naar rechts) Wendy, Silvia en Sonja.

Boer Jouke

Boer Jouke haalde tijdens de acrobatiekles en het midgetgolfen alles uit de kast om het hart van zijn dames te veroveren, maar welke drie vrouwen overtuigden hem nu eigenlijk het meest met de soepele heupen, de goede armbewegingen en hun sociale karakter? Dat zijn (van links naar rechts): Marion, Karlijn en Lotte. Zij mogen deze week nog hun spullen pakken en zich klaarmaken voor een lange rit naar Friesland.

Boerin Janine 

Het houten hart van boerin Janine werd in deze derde aflevering door alle vijf de mannen in vuur en vlam gezet, maar helaas gold dat niet voor haar echte hart. Ze is namelijk maar van twee mannen echt onder de indruk, zo schemerde ze al door aan Yvon. Over wie-o-wie dat precies gaat, laat ze nog even in het midden. Maar voor nu heeft ze het meest vertrouwen in Sander, Christiaan en Michiel. De heren zullen samen met haar genieten van het Limburgse platteland, waar ze werkt en woont samen met haar drieduizend schapen en trouwe viervoeter. 

Boer Hans

De 69-jarige Boer Hans zoekt nog altijd verder naar een zorgzame en warme vrouw. "Het zijn alle vier, vijf lieve dames. Maar er zitten toch misschien een paar bij waar ik meer gevoel bij heb", zo hield hij het voorafgaand aan zijn onthulling nog spannend. Deze boer hoopt zijn droommatch nog te vinden in (van links naar rechts): Margriet, Annette of toch Dinie. Die laatste heeft misschien een klein voordeel: de twee kennen elkaar namelijk al van vroeger!

Boer Evert

Tussen de bloemetjes, de bijtjes en de opkomende vlindertjes kwam ook boer Evert deze week tot een lastige keuze. Hij voelde zich bevoorrecht met zijn vijf bijzondere vrouwen die hem stuk voor stuk een brief hebben geschreven, maar toch kon hij er ook niet omheen: (van links naar rechts) Maud, Nans en Cora maakten tot nu toe genoeg indruk voor een logeerpartijtje. Of één van hen de komende weken ook een plaatsje in zijn hart gaat veroveren, valt nog even af te wachten.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over