Recordaantal

Boer zoekt Vrouw kreeg honderden aanmeldingen voor tiende seizoen

Boer zoekt vrouw kreeg een recordaantal aanmeldingen voor het nieuwe seizoen. Maar liefst 635 boeren hopen de liefde van hun leven te ontmoeten in het programma. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die een zwoele zomer tegemoet gaan.

“Het is geweldig dat meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment!” zegt presentatrice Yvon Jaspers. Het liefst zou KRO-NCRV ze allemaal een plek in het programma geven. “Maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen.”

Boerenliefde

De deelnemende boeren zijn tussen de twintig en zestig jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Allemaal zijn ze op zoek naar hun grote liefde. Vrijgezellen die het leven op de boerderij wel zien zitten, hebben na de eerste aflevering twee weken de tijd om een brief te schrijven.

Voorstelronde

De tien boeren worden op zondag 13 mei voorgesteld aan de kijkers. “Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen,” zegt Yvon Jaspers. “Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!” De nieuwe boeren van Boer zoekt vrouw zie je op 13 mei om 20:20 uur bij NPO1.

Lees ook: Lek bij Boer zoekt vrouw: brieven van honderden kandidaten op straat.

Meer over:

Reageren