Vooruitblik

BZV-Maud uit zich bij Evert: 'Ik ben niet jaloers, wel teleurgesteld'

14 april 2022 13:45 | amusement | Door Renee Brouwer

© Linelle Deunk
De normaal altijd zo positieve Maud uit Boer Zoekt Vrouw krijgt het de komende aflevering zwaar. Tijdens een spelletje met Evert en Nans valt het haar op dat Evert veel naar Nans kijkt en haar ook aanraakt. En daar wordt ze best verdrietig van.


Maud en Evert

In een fragment van komende aflevering van Boer Zoekt Vrouw is al te zien dat Maud haar teleurstelling niet onder stoelen of banken schuift. "Ik dacht: ik ga het gewoon zeggen. Waarom niet?" legt Maud voor de camera uit. Daarvoor richtte ze het woord al tegen Evert. "Jij deed een arm om haar heen. Dat vond ik zo lief en mooi. Echt schattig, maar dan voel ik gewoon... Daar was ik teleurgesteld door. Niet jaloers. Maar ik voelde me echt een beetje... Ik zie gewoon dat je veel naar haar kijkt. En dan ben ik teleurgesteld, verdrietig, dat soort dingen."
Boer Zoekt Vrouw

Evert lijkt niet zo goed te weten hoe hij op de woorden van Maud moet reageren. "Die is eerlijk. Die is goed", zegt hij alleen. Nans voegt er op haar beurt aan toe dat zij in ieder geval blij is. Iets wat Maud kan beamen, want ze vindt haar opvallend happy. 

Lees ook: Jouke en Janine krijgen liefdesadvies in Boer Zoekt Vrouw 

De nieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw is zondagavond om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV, NPO 1.

Meer over