Vrienden

Relatie Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw en Charlie voorbij

6 september 2020 10:14 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Linelle Deunk
De relatie van boerin Annemiek, het afgelopen seizoen één van de gezichten in Boer zoekt vrouw, en haar vriend Charlie is voorbij. De boerendochter en haar vlam waren een aantal maanden samen.

Op haar Instagram deelt boerin Annemiek het nieuws met haar volgers. “Na een aantal mooie maanden hebben Charlie en ik samen besloten om uit elkaar te gaan. Vanuit liefde en wederzijds respect is de conclusie dat we te verschillend zijn om een relatie te laten slagen en gaan wij als vrienden uit elkaar”, zo schrijft Annemiek.

Afstand

De boerin liet tijdens het seizoen Steven afvallen en zag daarna Jelte en Erik vrijwillig haar boerderij verlaten. Vooral het vertrek van Erik zorgde voor een tranendal, omdat beiden wel wat voor elkaar voelden. De afstand tussen de paardenliefhebbers brak hen nog voordat ze het probeerden op.

Bastiaan en Milou 

Het lijkt de boeren uit het elfde seizoen van Boer zoekt vrouw niet gegeven om de liefde te vinden. Eind augustus lieten boer Jan en Nienke weten een punt achter hun relatie te hebben gezet. Boer Geert vond niet de vrouw met de ‘wauw’-factor, terwijl Geert Jan ook met lege handen achterbleef. Akkerbouwer Bastiaan en Milou zijn als enige nog samen.

Meer over