Met Fons de Poel en Sosha Duysker

Boswachter Tim presenteert Het Gevoel van de Vierdaagse

7 juli 2022 16:45 | amusement | Door Irma Tomas

© Suzanne Heikoop
Boswachter Tim presenteert dit jaar Het Gevoel van de Vierdaagse, Sosha Duysker is de andere nieuwe naam. Oudgediende Fons de Poel keert terug als presentator van het blarenfeest. 

Twee jaar lang was er helemaal geen Nijmeegse Vierdaagse vanwege corona maar nu kunnen 40.000 lopers van dinsdag 19 juli tot en met vrijdag 22 juli weer los. Fons, Sosha en Tim begeven zich tussen de wandelaars om ze mooie verhalen te ontfutselen. 

Tim Hogenbosch

Tim Hogenbosch woont in Nijmegen en hij kent het evenement goed. Tim wil deze Vierdaagse vooral aandacht besteden aan de lol die mensen hebben. "Het zijn voor heel veel mensen de vrolijkste dagen van het jaar. Dat hoop ik in beeld te kunnen brengen."

Fons de Poel

Sosha, bij sommige kijkers bekend van Keuringsdienst van Waarde wil vooral weten wat al die mensen beweegt om 40 of 50 kilometer per dag te lopen. En Fons de Poel is blij met zijn nieuwe collega's: "Het zijn frisse blikken rond een wandelmars die al meer dan een eeuw over de heuvelen trekt en elke editie toch weer anders is."

Het gevoel van de Vierdaagse, dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli om 20.30 uur op NPO1.

Meer over