Brekend: Samantha en Michael zijn over en uit

15 Maart 2017 19:52 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

Droomkoppel Samantha en Michael is niet meer. Volgens manager Jake Hampel is het uit tussen het stel dat Nederland via hun realityserie jarenlang liet meegenieten van hun bijzondere leven.

Jake Hampel denkt dat het een uitgemaakte zaak is. In het AD zegt hij: „Een echtelijke breuk lijkt me onafwendbaar. Volgens de voloptueuze manager is Michael naar Spanje vertrokken om daar zijn feestcafĂ© te runnen en is Samantha achtergebleven in Duindorp.

Wat moet ze daar?

Samantha van der Plas, beroemd geworden als Barbie, heeft geen trek in de Spaanse zon. „Wat moet ze daar?”, zegt Hampel retorisch. „Ergens gaan zitten met haar kinderen en een satelliet-tv? Ze vindt het geen plaats om haar kinderen op te laten groeien. In Duindorp voelt ze zich thuis, daar heeft ze haar familie zitten.” Een paar maanden geleden berichtten we al over een mogelijke scheiding van Samantha en Michael.

Filmpjes

Michael heeft het intussen iets te veel naar zijn zin in Torrmolinos. Er doken al enkele filmpjes van de anabolen-Hagenees op waarin hij het aanlegde met dames in het cafĂ©: „Hij ontkent dat er echt iets is gebeurd, maar de roddel en achterklap is snel gemaakt. Zij maakt zich grote zorgen.”

Barbie's break-up

De breuk kan ook de opmaat zijn naar een volgende reeks in de schier oneindige Barbie-realityreeks: Barbie's break-up. We wachten het rustig af.

In december liet Samantha na haar borsten en gezicht ook haar vagina nog verbouwen, maar dat heeft niet dus niet het gewenste effect gehad.

Meer over