Britt Dekker neemt pilot Waku Waku op met Kees, Patty en Viktor

Britt Dekker is binnenkort misschien te zien in een Waku Waku-revival. SBS 6 lijkt de legendarische dierenquiz nieuw leven in te blazen en neemt een pilot op.

Britt Dekker verklapte op Twitter dat ze bezig was met een pilot van een dierenprogramma, samen met Kees Tol, Patty Brard, Viktor Brand en Ralf Mackenbach:


Waku Waku

Britts Het Beste Idee Van Nederland-collega Jochem van Gelder reageerde enthousiast en suggereerde dat het om de legendarische dierenquiz Waku Waku gaat:


Britt Dekker

Voormalig RTL 5-ster Britt kon daarop haar mond niet meer houden:


Kees Tol

Aan de deelnemers te zien is de pilot bedoeld voor SBS 6. Kees Tol zit apart van de andere vier sterren en lijkt dus de beoogde presentator, terwijl Britt DekkerViktor BrandPatty Brard en Ralf Mackenbach vermoedelijk de deelnemers zijn. Ralf deed eerder mee aan de SBS 6-programma's Sterren Dansen Op Het IJs en Sterren Springen.

Rob Fruithof

Tussen 1989 en 2001 was Waku Waku te zien bij de KRO. De eerste acht seizoenen werden gepresenteerd door Rob Fruithof, die tegenwoordig bezig is met een internationale acteercarrière. Vanaf seizoen 9 nam Sybrand Niessen het stokje over, waarna het dertiende en laatste seizoen aan elkaar werd gepraat door Paula Udondek. Kunnen we Kees Tol binnenkort aan dit rijtje toevoegen?

Lees ook:
Rob Fruithof gaat spelen in HBO-piratenserie Black Sails.

Meer over:

Reageren