Caitlyn Jenner heeft geen contact meer met de Kardashians

9 november 2017 13:15 | amusement | Door Televizier

© James White/E! Entertainment

Caitlyn Jenner heeft tijdens haar boekpromotie aan de Engelse Cambridge Union toegegeven dat zij geen contact meer heeft met haar voormalige stiefdochters en ex-vrouw.

Het lijkt niet goed te gaan tussen Caitlyn Jenner en oud-stiefdochters Kim, Khloe en Kourtney. Jenner vertelde het historisch genootschap Cambridge Union dat ze de Kardashians-clan al meer dan een jaar niet heeft gesproken.

Transitie

In 2015 was het wereldnieuws dat Olympisch sportman en reality-ster Bruce Jenner transgender bleek te zijn en veranderde in Caitlyn. Vele tv-specials en grote interviews met de familieleden volgden en die trokken miljoenen kijkers wereldwijd. De Kardashians en met name Kim steunden haar volledig. Maar nu, twee jaar later lijkt dat verleden tijd.

Niet verbolgen

Toch lijkt Caitlyn er niet verbolgen over. "Het was een zegen om de Kardashians in mijn leven te krijgen een aantal jaar geleden, maar de afgelopen tijd is het contact nogal moeilijk geweest. Om heel eerlijk te zijn: ik spreek ze geen van allen meer. Kim en ik hebben het afgelopen jaar helemaal geen contact meer gehad."

Kylie en Kendall

Ook met biologische dochters Kylie en Kendall gaat het niet van een leien dakje. In juni ging het gericht dat Kendall en Caitlyn elkaar bijna niet meer spreken.

Meer over