Carlo Boszhard coachte "concurrent" Kim-Lian van der Meij

17 april 2016 18:56 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4/Carlo's TV Café

Van concurrentie tussen zondagmiddagshows Carlo's TV Café en Thuis op Zondag was nooit sprake. Carlo Boszhard heeft Kim-Lian van der Meij zelfs gecoached.

Dit opvallende nieuwtje onthulde Kim-Lian zelf toen ze zondagmiddag te gast was in Carlo's TV Café.

"Veel succes"

Carlo was een van de eersten die Kim-Lian veel succes wenste toen ze begon met Thuis op Zondag. Hij stuurde haar zelfs een sms toen ze afgelopen augustus aan het avontuur op de zondagmiddag begon. De afgelopen dertig weken stond hij haar ook geregeld bij met adviezen.

Vervolg Thuis op Zondag

Kim-Lian kon nog weinig vertellen over een tweede seizoen van Thuis op Zondag. Volgens de presentatrice zijn er nog geen gesprekken gaande bij SBS 6, toch acht ze de kans dat het een vervolg krijgt heel groot omdat het "een te mooi timeslot is om los te laten". Ook Carlo meende dat het zonde zou zijn als de show nu al stopt, vaak moet je in het eerste seizoen investeren om daarna te kunnen oogsten.

Dirk Zeelenberg

Daarnaast bracht Carlo de jammerlijk mislukte duo-presentatie met Dirk Zeelenberg ter sprake. Kim-Lian verdedigde haar oud-collega: "Ik heb het al vaker gezegd, maar: Ik heb Dirk nooit kunnen betrappen op divagedrag, hij was altijd op tijd en goed gehumeurd. Hij heeft ook nooit geschreeuwd naar cameramensen zoals werd beweerd. Ik heb 20 weken naast hem gezeten, Dirk is eigenlijk een hele gezellige, leuke man maar kwam in het programma niet echt tot z'n recht. Het is niemands schuld dat het niet gelukt is, maar toch denk ik dat voor 1.5 uur live tv toch wel wat ervaring nodig is."  

Kim & Kees

Tot slot wilde Carlo nog weten hoe een eventueel tweede seizoen van Thuis op Zondag er uit gaat zien. Na het vertrek van Dirk kreeg Kim-Lian drie wisselende co-hosts naast zich die ze naar eigen zeggen allemaal leuk vond. Na enig aandringen biechtte Kim-Lian op dat ze  desondanks met Kees Tol het meest gelachen heeft. Of dit betekent dat het sympathieke Volendamse SBS-gezicht volgend seizoen een vaste waarde wordt naast Kim-Lian is de vraag.  

Meer over