Onthuld in Naar Bed Met Irene...

Carlo Boszhard en Buddy Vedder opnieuw in Christmas Show

27 mei 2018 13:48 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS6
Carlo Boszhard en Buddy Vedder bundelen wederom hun krachten rond de feestdagen. Het tweetal is samen te zien in een nieuwe editie van The Christmas show in de Ziggo Dome. 

Carlo en Buddy onthulden dit nieuwtje en passant toen ze te gast waren in Naar bed met Irene op SBS6.

Justin, Ziggy en de droommaker

Het wordt de derde keer dat Carlo en Buddy samen te zien zijn in de grootschalige en drukbezochte feestdagenshow. In 2016 speelde Carlo de Droommaker en was Buddy zijn stuntelige assistent Ziggy Sterrenstof, vorig jaar was de hoofdrol voor Vedder als Justin Scrooge, een hooghartige popster die de ware boodschap van Kerst moest leren voordat het te laat is. Wat de verhaallijn dit jaar wordt, is nog niet bekend.

Groot talent

Buddy en Carlo steken hun wederzijdse admiratie niet onder stoelen of banken. Carlo noemt de 23-jarige zingende, dansende presentator één van de grootste tv-talenten en beloftes voor de toekomst, terwijl Buddy op zijn beurt met bewondering naar Carlo kijkt omdat de showmaster alles doet wat hij ook leuk vindt maar dan op een veel hoger niveau.

Jos Brink

Buddy kijkt de kunst van het presenteren af van Carlo die hem geregeld thuis in de keuken de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Relativeren is daarbij belangrijk, om de boel in perspectief te houden imiteert het duo op liefdevolle wijze wijlen Jos Brink die vaak op charmante wijze lak kon hebben aan iedereen. Of, aldus Carlo: "Jos stond op een bepaalde manier in het vak en kon af en toe ook gewoon zeggen: "Nou, laat ze lekker de kolere krijgen, je doet 't gewoon op jouw manier."

 

Meer over