Is er nog hoop?

Carlo Boszhard verklapt: 'MAFS-huwelijk van Anneke en Dirk krijgt een twist'

19 februari 2024 13:31 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL
Het huwelijk van Anneke en Dirk in Married At First Sight loopt allesbehalve soepel. De ene discussie volgt de andere op en Anneke als Dirk zijn er behoorlijk klaar mee. Toch is hun verhaal nog niet helemaal ten einde. In een interview met De Telegraaf onthult Carlo Boszhard dat er nog een twist komt in hun huwelijk.

Anneke en Dirk

Als Carlo wordt gevraagd naar de match tussen Anneke en Dirk en hoe hun huwelijk er tot nu toe uitziet, antwoordt hij het volgende:  ''Ik zeg altijd: Er komt een twist, ergens.'' Kijkers hoeven er echter niet op te rekenen dat de twee weer samenkomen. ''Nee, dat denk ik niet. Ik geef geen valse hoop, maar liefde wordt altijd gevonden in deze show'', aldus Boszhard. Om welke onverwachte wending dit gaat, moet blijken uit de volgende afleveringen van het liefdesprogramma.

Felle kritiek

In het interview met De Telegraaf reageert Carlo ook op de kritiek die het programma Married At First Sight krijgt. ''Dat hoort erbij in zo'n programma. Er worden dingen gezegd waarvan ik denk: dit gaat echt heel ver'', concludeert hij. ''Er is altijd reuring.''

Verder zegt hij nog dat hij het lang niet altijd eens is met de kritiek die het programma krijgt. ''Er mag kritiek komen, maar over sommige kritieken ben ik het totaal niet mee eens. Maar ik laat dat lekker varen'', aldus Carlo.

Married At First Sight is iedere dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken op Videoland.

Meer over