Chaira Borderslee gelukkig met andere 'Adam'

11 juni 2017 10:54 | amusement | Door Televizier

© Screenshot

Chaira Borderslee (42) leek aan het einde van haar Adam zkt. Eva VIPS aflevering smoorverliefd op haar Ruben (26). Maar inmiddels is het over en uit tussen de musicalster en de wijnmaker.

Aan Privé VNDG doet Chaira uit de doeken wat er na de opnames van het RTL-programma is gebeurd tussen haar en Ruben. 

"Verliefd"

Chaira bezweert verliefd te zijn geweest op de gevoelige Ruben, die haar op het eiland onder meer tot tranen roerde met een getokkelde versie van de Bob Dylan klassieker Wheel's on fire. Maar het naakte leven op een onbewoond eiland is niet de dagelijkse realiteit, zo ontdekte Chaira al gauw: "Dat is twee maanden geleden opgenomen, en in die twee maanden is veel gebeurd. We hebben elkaar twee keer gezien en op een gegeven moment merk je dat je levens verder gaan. Dat hebben we ook zo gelaten. In het echte leven zien wij elkaar niet, we hebben geen contact met elkaar.”

Nieuwe soulmate

Vlak voor de uitzending van Adam zkt. Eva VIPS vertelde een smoorverliefde Chaira bij RTL Boulevard dat ze de ware had gevonden. Dat blijkt niet Ruben te zijn, maar Marnix die ze vorige week leerde kennen. Borderslee wil alleen over hem kwijt dat hij 42 is, groot, lang, blond en met blauwe ogen."

Samenwonen

Chaira laat er geen gras over groeien en woont al samen met haar nieuwe vlam: "Wij hadden allebei zoiets van: wij hebben elkaar gevonden, wij zijn elkaars soulmate. En het voelt als altijd. Dat is heel bijzonder.”

Lees ook: Chaira is wel vaker dolverliefd

Meer over