Chaira Borderslee kent geen gêne in Adam Zkt Eva

17 maart 2017 17:41 | amusement | Door Televizier

Chaira Borderslee gaat poedelnaakt daten in het RTL 5-programma Adam Zkt Eva. Dat lijkt gênant, maar dat is het allesbehalve. Althans, dat beweert de musicalster.

Chaira Borderslee is een van de bekende Nederlanders die deelneemt aan de VIP-editie van Adam Zkt Eva. In dit programma gaan deelnemers poedelnaakt op zoek naar de liefde. Terwijl heel Nederland met open mond kijkt naar onder meer de pielemuis van Tony Star, lijken de BN’ers hier zelf totaal geen probleem mee te hebben. “Het is natuurlijk de puurste vorm van daten. Je ziet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt”, zegt Chaira in een interview met Privé. Daar is geen woord aan gelogen.

Ongemakkelijk

Een eerste afspraakje is voor menig vrijgezel al ongemakkelijk, laat staan als je naakt én BN’er bent. “Ik ken het programma, ze filmen het op een bijzonder mooie manier. Een ‘The Blue Lagoon’-sfeer. Er is dus niets ongemakkelijks aan”, vertelt Chaira die kennelijk geen enkele vorm van gêne kent. “Daarbij heb ik totaal geen moeite om uit de kleren te gaan. Als je op een podium staat om een lied te zingen, sta je bij wijze van spreken ook in je blote kont!”

Naakte BN’ers

Chaira Borderslee is niet de enige vrouw die zonder kleding op het eiland verschijnt. Ook ex-zwemster Inge de Bruijn en realityster Kasia Dolkowska tonen hun blote boezem op nationale televisie. B-Brave-zanger Cassius Verbond, acteur Curt Fortin en realityster Tony Star vertegenwoordigen de mannen in Adam Zkt Eva.

 

Meer over