Chantal Janzen stapt uit RTL 4-programma

Chantal Janzen heeft het momenteel te druk om mee te werken aan het nieuwe RTL 4-programma Het Orkest Van Nederland.  

Chantal Janzen heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze zich terugtrekt uit de nieuwe RTL-talentenjacht Het Orkest Van Nederland. De Blondine kan een nieuw programma er momenteel niet bij hebben. “Eerst had ik Hij Gelooft In Mij tot 4 januari, Holland’s Got Talent, de documentaire over Billy Elliot en Chantal Blijft Slapen. Toen kwam dit programma erbij. Maar óók Everybody Dance Now is nu verplaatst. Dat is zo maar even drie maanden naar voren gehaald. Toen zei ik tegen Erland Galjaard: ‘Hé, ik heb geen vrij meer’”, aldus Janzen. 

Chantal Janzen

Chantal Janzen is momenteel ook druk bezig met de voorbereidingen van haar huwelijk. “Ik wil niet helemaal belabberd daar staan als ik ga trouwen, dus een beetje pas op de plaats. Ik moest één programma teruggeven. Dat werd dus wat er het laatst is bij gekomen en dat was dit programma. Met pijn in mijn hart. Everybody Dance Now doe ik nu twee jaar en dat is echt mijn kind”, vertelt ze.

Het Orkest Van Nederland

Chantal Janzen vond het niet makkelijk om de knoop door te hakken. “Ik heb gebeld en toen weer gezegd: ‘Ik doe het toch maar wel.’ Toen ging ik ook whatsappen: ‘Als je nog niemand hebt, wil ik het wel doen, hoor.’ Op een gegeven moment zei RTL: ‘Nou ophouden, we gaan dit gewoon met iemand anders doen.’ Ik ben bovendien op huwelijksreis als de finale is.” 

Martijn Krabbé

Martijn Krabbé neemt de presentatie van Het Orkest Van Nederland over van Chantal Janzen.

Chantal Janzen is ondanks haar drukke schema aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala 2014.

Reageren