Tot over haar oren verliefd

Chantal uit MAFS is weer aan de man

9 november 2022 12:13 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot MAFS
Chantal was een paar jaar geleden wereldberoemd dankzij haar deelname aan Married at First Sight. Haar huwelijk strandde, maar nu is ze weer verliefd. 

De Haagse was een opvallende verschijning met haar tatoeages en riep dingen als 'krijg de cholera!'. Het werd al snel duidelijk dat het huwelijk met Henk tot mislukken gedoemd was, de huwelijksreis naar Turkije was bijna pijnlijk om te zien.

Patat Kapsalon

Het hoogtepunt van de reis was toen Chantal een plaatselijke snackbar kennis liet maken met een patatje Kapsalon. Bij thuiskomst was duidelijk dat het huwelijk op de klippen was gelopen maar Chantal gaf de hoop op een nieuwe liefde niet op. En die heeft ze nu gevonden. 

Verliefd

Tegen RTL Boulevard zegt ze: "„Ik ben helemaal verliefd, tot over mijn oren. Ik had het nooit verwacht! En als je het niet meer verwacht en niet meer wil, dan gebeurt het gewoon en komt het op je pad. Het is héél erg leuk." Chantal wil nog niet zeggen om welk heerschap het gaat omdat de liefde nog zo pril is. Ze wil alleen kwijt dat hij uit Den Haag komt. 

Meer over