Stinkend duur

Code Rosé van de Meilandjes kopen? Trek je portemonnee maar!

17 april 2024 10:26 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Martien, Erica en Maxime Meiland willen na krap een jaar alweer af van hun pension Code Rosé in Noordwijk. En omdat de tent nu op Funda staat kunnen we precies zien wat ie moet kosten. 

Berg je maar, want De Meilandjes willen € 1.999.500 euro zien voor hun net gerenoveerde paleisje. Voor dat bedrag krijg je 354 m2 woonruimte en 11 slaapkamers die natuurlijk wel op z'n Martiens zijn ingericht met bijvoorbeeld luipaardenbehang op het plafond. 

Of zoals de makelaar het beschrijft: "Elke kamer in het pension is doordrenkt van stijl en karakter, met een eigen kleurthema om ieders verblijf extra speciaal te maken."

Self service

De familie Meiland besloot de boel te verkopen omdat het te veel werk is om een pension te runnen. En dat terwijl Code Rosé gebruikt maakt van een zogenaamd selfservice-concept, waardoor je als gast alles zelf moet doen. Toch verwachten de gasten natuurlijk wel dat Martien, Erica of Maxime wel even zijn of haar hoofd laat zien tijdens het verblijf. 

Te koop

Code Rosé is niet het enige eigendom van de familie Meiland dat te koop staat. Ook de huizen van Martien en Erica en Maxime wachten nog op een nieuwe eigenaar. Wat het volgende project van de familie wordt, is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat de realitysoap Chateau Meiland doorgaat. Pension of geen pension. 

Meer over