Comedy Central: Geer en Goor zijn de grappigste BN’ers

Het jaarlijkse Humonderzoek van Comedy Central heeft het duo Gerard Joling en Gordon uitgeroepen tot grappigste van Nederland.

Waar kreeg Nederland het afgelopen jaar buikpijn van het lachen van? Door welk tv-programma rolden we van de bank? Nederlands bekendste opniepeiler Maurice de Hond onderzocht het.

Humor in Nederland

De Hond voerde de opdracht uit namens tv-zender Comedy Central. Hoe staat het ervoor met de humor in Nederland? Het blijkt dat ons volk droge, cynische en sarcastische humor het meeste waardeert.

Geer en Goor

Effe Geen Cent Te Makken op RTL 4 is uitgeroepen tot het grappigste televisieprogramma van het jaar. De humor van Geer en Goor zorgde bij de kijker dikwijls voor tranen van het lachen.

Reactie Gerard

Gerard Joling is blij met de uitkomst. “Wat ontzettend leuk! Het mooie is dat veel kijkers denken dat het gescript is. Maar Gordon flapt er alles uit. Die man is zo snel. Maar je moet wel van zijn humor houden”, aldus de grappigste BN’er van Nederland.

Tweede seizoen

Joling wil graag een vervolg op de succesvolle tv-show:  “Ik ben heel blij en trots op wat wij met dit programma bereikt hebben. Er zijn depressieve mensen die Geer en Goor opzetten om een beetje vrolijk te worden. Er valt nog veel te halen. Het is daarom van essentieel belang dat er ook een tweede seizoen gaat komen.”

RTL 4

Komische programma’s vinden vaker hun plek bij RTL 4, want op de tweede plaats eindigde Dit Was Het Nieuws. Nummer drie is voor Koefnoen van de AVRO.

Grappigste presentator/presentatrice

In de categorie grappigste tv-presentator/presentatrice scoren Jeroen van Koningsbrugge, Carlo Boszhard, Linda de Mol en Chantal Janzen erg hoog. Jochem Myjer is volgens het publiek de meest humoristische cabaretier.

Reageren