Bedreiging

Connie Witteman overweegt aangifte tegen Albert Verlinde

9 november 2020 17:00 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP Kippa
Connie Witteman gaat vermoedelijk aangifte doen tegen Albert Verlinde. Dat heeft de zangeres laten weten via Instagram.

Verlinde reageerde afgelopen weekend in Shownieuws op een video van Witteman, waarin ze onder meer verkondigde dat "Rutte zit te kutten". Met die woorden wilde ze aangeven dat ze het coronabeleid van het kabinet niet meer kan volgen.

Trappenhuis

De video van Witteman werd in Shownieuws getoond, waarna Verlinde commentaar gaf. Hij woont vlakbij Witteman en zei het volgende: "Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken."

Aangifte

De zangeres, die vroeger hits scoorde onder de naam Vanessa, geeft in haar Instagrambericht aan dat ze stappen gaat ondernemen. "Ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen!", schrijft ze.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

IK BEN IN SHOCK...omdat Albert Verlinde gisteravond in het late shownieuws mij bewust schoffeerde...en bekent maakte, dat”als hij mij tegenkomt”(hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN...omdat hij het er niet mee eens is wat ik gisteren op mijn insta heb gezegd... omdat “ik” niets meer van de regels snap! Sowieso houd ik er al niet van als mannen... vrouwen bedreigen...en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld... dus ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen! En ja...Sorry...Ik heb gezegd... Mark Ruttuh je zit te Kuttuh...omdat Mark Rutte zegt...Reizen mag naar het Caribisch gebied o.a naar Curaçao en Bonaire... maar Hugo de Jonge die vlak naast Mark Rutte staat , zegt... laten we met z’n allen thuis blijven...want de ziekenhuizen, artsen en verpleegkundigen kunnen het bijna niet meer aan!! Wij mogen in ons land niet met meer dan 2 personen op straat en ook maar 2 personen op visite... en de regels worden in ons land aankomende week nog wat strakker aangescherpt!! Onze feest maanden zullen er bij ons dan toch hèèl anders uit gaan zien!! Waarom voor de 1 wel en de ander dan weer niet? Maar we mogen van Mark Rutte wèl 3x per dag met 400 personen opgepropt in een vliegtuig op en neer daar vakantie gaan vieren?? Dus zal daar ook alles wèl open zijn...want Albert liet ook weten dat ze zich daar zò goed aan de regels houden... dus wij hier dan niet?? Want bij ons zijn alle Horeca enz enz dicht...ivb met besmettingen toch?? En... als al die duizenden mensen dan weer terug komen, worden zij dan eerst getest voordat ze ons land weer binnenkomen en/ of gaan ze dan in quarantaine?? En anders... beginnen we dan in January weer opnieuw aan een 3e Corona golf?Sorry, maar ondanks dat Albert Verlinde mij “en plein publique” en bewust gisteravond in het late shownieuws liet weten... “mij door het trappenhuis te wil trekken”...begrijp ik het nog steeds niet!! Albert zegt ook... Daar gaat Rutte niet over👀maar...aldus Albert... “Rutte vertelt het”...Ow...maar Mark Rutte liet toch ook per direct onze Koning Willem Alexander en zijn gevolg terug vliegen? SLUIT DE GRENZEN VOOR IEDEREEN!!

Een bericht gedeeld door ₵Ø₦₦łɆ₴₱Ø₩ɆⱤ (@conniespower) op

Meer over