Monica is home

Courteney Cox terug bij appartement uit Friends

22 maart 2019 15:14 | amusement | Door Televizier

© Warner Bros. Television
Monica is home! Zo lijkt het tenminste, op de Instagram van Courteney Cox. De actrice wandelt naar haar oude Friends-appartement alsof het de normaalste zaak ter wereld is.

Het gaat om het fameuze appartement op Bedford Street in West Village, New York. Waarschijnlijk heeft geen van de Friends-castleden ooit voet in het gebouw gezet omdat ze altijd opnames hadden in de studio in Los Angeles, maar toch kent de hele wereld dat ene gebouw op Bedford Street als Monica's appartement. Vandaar dat Courteney Cox waarschijnlijk improviseerde toen ze er langs kwam.

Monica's appartement

"Ik ga naar huis", roept 'Monica' opgewekt. Ze zwaait naar de camera, loopt naar d'r oude appartementje, en gooit er voor de gein nog eens een goeie ouwe Friends-tune tegenaan. Als bijschrift noemt ze het bedrag dat ze als huur zou moeten neerleggen - als zinspeling op het veelgehoorde commentaar dat Monica zo'n appartement in Manhattan nooit zou kunnen betalen. Al weten echte fans uiteraard dat ze profiteert van een of andere handige regeling dankzij haar oma.

 
 
 
View this post on Instagram

The One Where My Rent Went Up $12,000 #friends #mollymcnearney #missthosedays

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Toegegeven: het is veel te kort. Maar gelukkig heeft het internet meer Monica te bieden.

Meer over