Daphne Bunskoek gaat 5 Uur Live presenteren

Daphne Bunskoek krijgt weer een vaste plek op de Nederlandse televisie. Ze wordt het gezicht van het RTL 4-middagprogramma 5 Uur Live.

Daphne neemt het programma iedere werkdag voor haar rekening. De presentatrice neemt het over van Koffietijd-presentatrices Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau die de talkshow sinds eerder dit jaar presenteren. Zij vervingen op hun beurt originele presentatoren Albert Verlinde en Angela Groothuizen die beiden opstapten omdat ze het druk hadden met andere werkzaamheden. 

Net 5

Voor Daphne Bunskoek is dit de definitieve terugkeer op de Nederlandse televisie. De afgelopen jaren was ze onregelmatig te zien in culturele programma's voor de NPO. Op dit moment presenteert de 43-jarige ook House rules op Net 5.

Aansprekende verhalen

Daphne heeft natuurlijk schik in de nieuwe klus: „Ik heb ontzettend veel zin om weer een dagelijks live programma te presenteren. De uitdaging is om met je gasten en collega’s een plek te creëren waar bijzondere en aansprekende verhalen worden verteld en waar de kijker zich thuis voelt. '5 Uur Live is daar een prachtige plek voor.”

We moeten nog wel even wachten op Daphne, ze begint in januari 2018.

Meer over:

Reageren