Daphne Bunskoek uit Wie is de Mol?

Daphne Bunskoek is het laatste slachtoffer in een Wie is de Mol? die steeds harder en spannender lijkt te worden. Vanavond was het rode scherm voor de sympathieke presentatrice onherroepelijk.

Na Maurice en Owen is het grote WIDM-avontuur helaas over voor Daphne, die de minste vragen goed had beantwoord.

Verassende acties

Daphne verraste in de vorige uitzending nog de groep door aan Susan te vragen haar groene scherm om te draaien. Dit terwijl ze wist dat de goedlachse Gooische Vrouw een vrijstelling had. Dankzij Daphne mocht iedereen dus nog een week genieten van Hong Kong. Helaas is het voor haar nu dus de tijd om het vliegtuig terug te pakken naar Nederland.

Eerste aflevering

Daphne kijkt ongetwijfeld terug op een mooi avontuur. De presentatrice maakte in de eerste aflevering van WIDM een onvergetelijke indruk doordat ze zonder ook maar één spel te hebben gespeeld een rood scherm voor haar neus kreeg. Gelukkig was dit slechts een waarschuwing van ome Art. Maar één ding was duidelijk: welkom in het spel waarin niets is wat het lijkt. 

Mooie tijd

Samen met de groep, in het bijzonder Aaf met wie ze goed bevriend is geraakt, verkende Daphne de afgelopen weken de hectische metropool Hong Kong. Ze is getuige geweest van een prachtige opera, heeft geabseild en behaalde samen met de andere kandidaten een haast euforische overwinning tijdens een roeiwedstrijd. 

Wie is de Mol: De spanning neemt toe

Daphne is het laatste slachtoffer in een Wie is de Mol? die steeds harder en spannender lijkt te worden. Kijkers kunnen ongetwijfeld niet wachten op een nieuwe aflevering vol verdachtmakingen, bedrog en spelletjes. 

Reageren