De 10 allerpijnlijkste momenten uit Divorce

24 juni 2016 16:08 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt / RTL

In de zomer van 2016 wordt Divorce vanaf de allereerste aflevering herhaald. De mannen maakten behoorlijk wat gênante momenten mee. Daarom zetten wij de tien pijnlijkste momenten voor je op een rij.

Na vier seizoenen en in totaal 48 afleveringen viel in het voorjaar van 2016 het doek voor de hitserie Divorce

Hun ex

David, Boudewijn en Joris wonen gezellig samen in één huis en gaan ieder op hun eigen manier om met de relatiebreuk. De een probeert zijn ex weer voor zich te winnen terwijl de ander er juist alles aan doet om van haar af te komen. Natuurlijk slaan de heren ook allemaal aan het daten.

Maar dat verloopt niet bij iedereen even soepel en na 48 afleveringen zijn er dus behoorlijk wat pijnlijke momenten. Hier komen ze in willekeurige volgorde.

Vreemdganger

Boudewijn is een notoire vreemdganger. Het is natuurlijk al vrij pijnlijk als Boudewijn de deur van zijn hotelkamer poedelnaakt opendoet en zijn vrouw Sophie voor zijn neus staat in plaats van minnares Leona. Maar het wordt nog veel erger als Leona opeens voor de deur staat in sexy lingerij en Sophie de deur opendoet. "Ik kan het uitleggen," begint Boudewijn nog, maar dit valt natuurlijk niet meer te redden.

Te enthousiaste zoen

David is inmiddels aan het daten geslagen en laat zich nogal gaan na een gezellig etentje met zijn nieuwe liefde Desiree. Hij denkt haar een lekkere afscheidszoen te geven, maar beukt haar in al zijn enthousiasme keihard tegen de muur. Daar gaat het romantische moment...

Grap valt helemaal verkeerd

Ook Joris is weer aan het daten. Zijn nieuwe vriendin Simone neemt hem mee naar de opening van een kunstexpositie en daar wordt Joris nogal jolig van. Het lijkt hem dan ook een goed moment om een ouderwetse mop te vertellen, maar de grap valt niet helemaal in de smaak. Bye bye Simone.

Ongevraagd op tv

Boudewijn is makelaar en het gaat niet al te best met de huizenmarkt. Daarom probeert hij het landhuis van Desiree aan een oudere vrouw met geld te slijten, maar zij heeft heel andere plannen met hem. Op dat moment ligt er net een cameraman in de bosjes waardoor hij zichzelf halfnaakt op tv terugziet. Zijn ex Sophie ziet de beelden ook, terwijl hij haar nog voor zich probeert te winnen. 

Vallen als een baksteen

En herinneren jullie deze nog? David is erachter gekomen dat Tamar het met de gymleraar van hun dochter Naomi doet. En laat David deze gymleraar nou net treffen op het moment dat hij in de ringen hangt. Iedereen weet inmiddels dat David nogal heftig kan reageren, dus het pakt nogal pijnlijk uit. Letterlijk in dit geval.

Verkeerde verwachtingen

Boudewijn verheugt zich helemaal op zijn afspraak met Sophie. Hij denkt dat ze hem terugwil, maar Sophie heeft heel andere plannen. Ze gaat lekker een weekendje naar de stad van de liefde met Boudewijns broer Pieter. Maar ze heeft natuurlijk wel een oppas nodig voor hun twee zoons.

Papa Jorgos

Joris gaat bij Joyce langs om het geld voor hun kinderen te brengen. Dan blijkt opeens dat ze een nieuwe vriend heeft die voor het gemak ook meteen maar de kinderen van de crèche ophaalt. Joyce noemt hem zelfs al 'papa Jorgos'. Joris weet niet hoe snel hij weg moet gaan.

Affaire met Els

David heeft, hoe cliché, een affaire met zijn secretaresse Els gehad. Maar Els kan zich er niet echt bij neerleggen dat die affaire nu ten einde is. Het wordt er niet leuker op tussen de twee. Seks op de werkvloer was nog nooit een goed idee. Ook hier niet.

Ontzettend leuke date

Boudewijn gaat op date met de dochter van een zakenrelatie. Echt onwijs gezellig. En ze hebben ook zo'n goede klik! Alles voor een die ene deal, niet waar?

Wie van de drie?

Tijdens de laatste aflevering lijkt het erop dat alles toch nog helemaal goedkomt met de mannen. Ze hebben weer allemaal een relatie en zitten gezellig met elkaar te eten als Bibi, hun voormalig schoonmaakster, opeens op de stoep staat. Ze heeft nogal een schokkende mededeling: "Ik ben zwanger, maar ik weet niet van wie." Wat de heren, en hun geliefden, nog niet wisten is dat ze alle drie met Bibi de koffer in zijn gedoken.

Helaas zullen we waarschijnlijk nooit weten hoe dit afloopt, want dit gebeurde in de allerlaatste aflevering van de serie. Ooit.

Meer over