Nikkie de Jager

De Enige Echte moet plaatsmaken bij RTL4

22 december 2021 10:49 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Koers von Cremer/NPO/NOS/AVROTROS
RTL4 heeft besloten De Enige Echte aanstaande donderdag niet uit te zenden. Het programma van Nikkie de Jager moet plaatsmaken voor een kerstprogramma.

In De Enige Echte moeten BN'ers Jamai Loman, Edson Da Graça en Caroline Tensen het origineel tussen vijf klonen zien te vissen. De kandidaten zien er allemaal hetzelfde uit: ze dragen dezelfde kleding, hebben dezelfde postuur en exact hetzelfde gezicht. De opnames van De Enige Echte vonden eerder deze maand plaats in Zwolle.

All You Need Is Love

De presentatieklus van Nikki zou donderdag 23 december te zien zijn bij RTL4, maar op dat tijdslot staat nu Oh wat een kerst geprogrammeerd. Het programma met Chantal Janzen als presentatrice stond voor zaterdag 25 december gepland, maar dan wordt de film All You Need Is Love uitgezonden. Het is nog niet bekend of en wanneer De Enige Echte wordt ingehaald.

Reactie RTL

In een reactie zegt RTL dat de strengere Covid-maatregelen debet zijn aan de veranderingen: "We zijn druk bezig om te kijken hoe we het programmaschema er zo goed mogelijk op aan kunnen passen. Maar als gevolg hiervan zijn er wel een paar wijzigingen in december."

Meer over