De mooiste momenten Geer & Goor: Zoeken een Hobby!

10 juni 2016 09:33 | amusement | Door Televizier

© William Rutten/RTL

Gerard Joling en Gordon hebben een zeer succesvol seizoen Geer & Goor: Zoeken een Hobby! achter de rug. Wij blikken alvast terug met de leukste fragmenten.

Het programma is een daverend succes en dat levert niet alleen hilarische televisie op, maar ook een hoop geld en nieuwe vrijwilligers voor het Ouderenfonds.

Groot succes

Met hun vorige programma Geer & Geer: Waarheen, waarvoor? wist het duo maar liefst 24.000 nieuwe vrijwilligers op de been te krijgen en tijdens de laatste aflevering stuurden 15.000 mensen een sms waarmee ze een donatie van 2,50 euro deden. 

Nieuw seizoen?

Welk bedrag Gerard en Gordon dit jaar met hun show hebben opgehaald en hoeveel nieuwe vrijwilligers ze hebben verworven voor het Ouderenfonds, wordt nog bekend gemaakt. Of ze terugkomen met een nieuw seizoen is nog even de vraag, maar aan de kijkcijfers zal het niet liggen. Het programma behoort ook tot de laatste vijfentwintig geselecteerden die in de race zijn voor een Gouden Televizier-Ring.

Compilatie

Donderdag 16 juni blikken de mannen terug op het afgelopen seizoen en komen er hilarische bloopers voorbij. Maar wij zetten nu alvast de mooiste momenten van het afgelopen seizoen voor je op een rijtje.

Terugblik

Gerard en Gordon krijgen een zeer warm welkom van Annie. Wat is ze blij om de heren eindelijk eens in het echt te zien.

Dat de mannen heel wat over hebben om de eenzame ouderen in ons land te helpen, blijkt wel uit onderstaande video. Want die outfits, tja wat zullen we daarvan zeggen...

Elly geniet met volle teugen van een motorritje. Die glimlach zegt alles!

Overigens hebben de heren niet altijd evenveel zin in de geplande activiteiten...

Een grote droom komt uit voor de 82-jarige Hans: hij mag nog één keer een voetbalwedstrijd fluiten.

En zo zouden we nog uren door kunnen gaan. Bekijk daarom hier alle fragmenten en afleveringen van Geer & Goor: Zoeken een Hobby! terug. 

Eenzaam

Maar het is helaas niet altijd lachen, gieren, brullen. De eenzaamheid zorgt ook voor veel verdriet bij de ouderen, die maar wat graag hun hart luchten bij het duo.

Doneren

Het verhaal van Fien maakt pijnlijk duidelijk hoe hard het werk van het Ouderenfonds nog nodig is. Bekijk hieronder daarom vooral ook de oproep van Gerard en Gordon om te doneren. 

Meer over