Kijkcijfers dinsdag 28 januari 2020

De TV van gisteren: Jinek streeft Op1 voorbij op dinsdag

De talkshowkaarten worden steeds duidelijker geschud. En daarbij zien we dat Op1 op alle dagen beter scoort dan Jinek. Behalve op vrijdag en ditmaal ook op dinsdag. 
Op vrijdag wordt Jinek voorafgegaan door The voice en daar profiteert Eva van. Op dinsdag doet ze het op eigen kracht. Vorige week zat Jinek haar concurrenten van Op1 al op de hielen en ditmaal gaat ze ze voorbij. Dat moet wel iets te maken hebben met EO-presentatoren Tijs van den Brink en Giovanca. Al blijven smaken natuurlijk verschillen. 

De wereld draait door

Ook ditmaal was De slimste mens het best bekeken programma op primetime. Het was de tweede dag van de finaleweek en Philip, Maarten en hun drie kandidaten trokken 1,4 miljoen kijkers met een hele spannende aflevering. De wereld draait door volgde met 1,3 miljoen. Daarin ging het o.a. om de social media-app TikTok. 

Loting Eurovisie Songfestival

Opgelicht?! was goed voor 1,1 miljoen kijkers, Married at first sight trok er 916.000. Five days inside op RTL 4 was goed voor 916.000 kijkers. Dinsdag was ook de loting voor het Eurovisie Songfestival, gepresenteerd door Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley. Het drietal trok nog niet al te veel kijkers. 199.000 mensen zaten tussen 4 en 5 uur 's middags voor de televisie. 

Meer over:

Reageren