Kijkcijfers donderdag 9 december 2021

De TV van gisteren: Ontknoping van Expeditie Robinson nadert eindelijk

10 december 2021 09:21 | amusement | Door Ingelise De Vries

© RTL
De ontknoping van Expeditie Robinson nadert. Gisteravond was de opmaat naar de halve finale. De huidige deelnemers mogen sowieso nog een poging wagen de grote finale op 19 december te halen.

Do en Anouk Maas hebben al een plek weten te bemachtigen in de halve finale, de rest moet nog strijden. Tijdens het eerste spel lijkt JayJay Boske het even te verliezen, maar toch herpakt hij zich en is hij verzekert van een plek in de halve finale.

Bij de eliminatie besluit Yuki zijn immuniteitsring in te zetten. Maar goed ook: hij krijgt de meeste stemmen. Robbert Rodenburg mag ten koste van Sandra in het spel blijven.

Britte Lagcher en Yuki Kempees 'niet Expeditie Robinson-waardig'

Britte Lagcher en Yuki Kempees moeten het bij de kijkers flink ontgelden. Volgens velen zijn zij niet finale-waardig en hadden ze allang moeten vertrekken. De reacties zijn niet bepaald mild.

Voor Sandra Ysbrandy zijn er nog wel wat lovende woorden:

Frans huis in Ik Vertrek

Nadat we vorige week een donderdagavond zonder moesten doen wegens een speciale uitzending van Frontberichten, is Ik Vertrek weer terug. Ditmaal is het de familie Van Veen die emigreert.

Ze laten hun oudste dochter in Nederland zodat deze haar studie af kan maken. De 16-jarige zoon gaat wel mee naar Frankrijk, waar het gezin een aardig optrekje heeft gekocht.

De koop gaat alleen niet zonder slag of stoot: de eigenaar doet nogal moeilijk. Uiteindelijk lukt het toch om de koop rond te krijgen en kan het klussen beginnen. 

Meer over