Kijkcijfers donderdag 25 november 2021

De TV van Gisteren: Paul de Leeuw herenigd met Adele in goedbekeken Busje Komt Zo

26 november 2021 08:21 | amusement | Door Ingelise De Vries

© BNNVARA/Raven B. Varona

Paul de Leeuw werd herenigd met de zangeres waar hij al in 2007 in geloofde. Voor zijn programma Busje Komt Zo reisde de presentator af naar Londen, waar hij Adele ontmoette.

Nerveus was de 59-jarige presentator wel voor zijn interview met de 33-jarige zangeres. De Britse wereldster heeft recent haar nieuwste album 30 uitgebracht.

Paul de Leeuw met Adele in Busje Komt Zo

Samen met bijvoorbeeld Oprah Winfrey was Paul de Leeuw een van de weinigen die Adele mocht interviewen en daardoor was hij wel een beetje gespannen. Ruim een miljoen kijkers zagen hoe Paul de zangeres in Busje Komt Zo aan de tand voelde en ondanks de zenuwen een leuke sfeer wist neer te zetten.  

Expeditie Robinson

Voor Expeditie Robinson-kijkers begint het steeds spannender te worden. Er werden weer plannen gesmeed en JayJay Boske gaf opnieuw alles om immuniteit te vergaren.

Het resultaat? JayJay mag nog even blijven, in tegenstelling tot Sterrin Smalbrugge. Zij werd onder het oog van 1,1 miljoen kijkers naar huis gestemd. Kijkers hadden Annemiek liever zien vertrekken.

Ik Vertrek weer bovenaan

De meeste kijkers zappten donderdagavond naar Ik Vertrek. Het programma kon rekenen op ruim 1,6 miljoen kijkers.

 

Edwin en Kirsten vertrokken naar Zuid-Afrika. Het stel uit Gelderland was gek op het land en nam een lodge over. Daar moest uiteraard nog wel een hoop aan gebeuren. En misschien was de locatie ook niet helemaal wat ze hadden verwacht: de dieren kwamen wel érg dichtbij. 

Meer over