De kijkcijfers van zaterdag 10 april

De TV van gisteren: Tik M Aan opent onder miljoen kijkers

11 april 2021 09:05 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Ed van de Pol / BNNVARA
Tik M Aan, een nieuwe amusementsshow op NPO 1 op prime time, is zaterdag redelijk begonnen. Het wist niet in de buurt te komen van de klassieke kijkcijferkanonnen. 
De show, waarin deelnemers de de beste kettingreactie moeten bouwen, trok volgens de kijkcijferonderzoekers van SKO 836.000 kijkers. Frank Evenblij en Emma Wortelboer zijn de presentatoren van dienst. Daarnaast is er een jury die de kettingreacties beoordeelt. Op Twitter werd het commentaar verzorgd.

Even tot hier

Even echte kijkcijferknaller op de zaterdagavond is nog altijd Even tot hier op NPO 1. Niels van der Laan en Jeroen Woe scoorden vorige week een record met 1.87 miljoen kijkers. Daar deden ze nog een schepje bovenop deze week met een aantal kijkers van 1.92 miljoen. Ook Kassa doet het altijd goed op dezelfde zender, dit keer keken 1.26 miljoen mensen.

RTL scoort met Lego en De Verraders

Kon RTL 4 wat tegenover het NPO-geweld zetten? Opzeker! De Verraders scoorde vorige week 1.56 miljoen kijkers en daar deed het deze week een forse schep bovenop. In totaal stemden 1.71 miljoen mensen af op de amusementsshow van RTL 4. Ook Lego Masters deed het weer uitstekend; 1.55 miljoen mensen kozen ervoor.

SBS 6 doet mee

Waar SBS 6 op de vrijdagavond nergens te bekennen is, doen ze op de zaterdagavond prima mee. Hoge Bomen trok 876.000 belangstellenden en We want more werd door 843.000 mensen bekeken.

Meer over