Kijkcijfers donderdag 23 december 2021

De TV van gisteren: Kijkers teleurgesteld over verliezer De Slimste Mens

24 december 2021 08:34 | amusement | Door Ingelise De Vries

© KRONCRV
De strijd der titanen is weer in volle gang! En het nieuwste seizoen van De Slimste Mens doet het ook weer goed in de kijkcijfers, ditmaal met een spannende aflevering op donderdag. Heb je de quiz nog niet hebben gezien, scroll dan even verder door naar beneden.

Journalist Frank Heinen, actrice Randy Fokke en zangeres Elke Vierveijzer namen het tegen elkaar op in De Slimste Mens onder het oog van ruim 1,8 miljoen kijkers.

Publiekslieveling Randy Fokke

Het kijkerspubliek sloot actrice Randy Fokke de afgelopen week in het hart, maar helaas kwam ze in de finale tegen Elke Vierveijzer net iets tekort. Dat deed pijn, want Randy was duidelijk de betere speler geweest. 

Chantal Janzen met Oh, Wat Een Kerst!

Het is vanavond pas kerstavond en toch wist RTL4 al te zorgen voor een goede kerstsfeer. Met een speciale uitzending van Oh, Wat Een Jaar!, bracht Chantal Janzen kerst alvast in huis met Oh, Wat Een Kerst!.

Voor deze uitzending dook de presentatrice niet in een jaar maar waren de spellen in kerstsfeer gehuld. Uiteraard met de nodige gasten: Buddy Vedder en Francis van Broekhuizen vergezelden teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard. Het programma bracht ruim 1,1 miljoen kijkers in een vrolijke kerststemming.

Een Huis Vol opnieuw een hit

We zijn inmiddels alweer bijna halverwege een nieuw seizoen van Een Huis Vol en met ruim een miljoen kijkers blijkt het programma over grote gezinnen opnieuw een kijkcijferkanon. Kijkers zijn vooral onder de indruk van de warmte in het gezin Cudogham.

Meer over