Spoilers!

De ware ontknoping van Married at first sight

10 Juni 2019 10:15 | amusement | Door Jef Willemsen

© Instagram
Het vierde seizoen van Married at first sight eindigde op televisie met twee huwelijken. Op Videoland blijken de zaken net even anders te liggen. Pas op, er staan spoilers in dit artikel. 

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Het schoot veel kijkers in het verkeerde keelgat: RTL besloot Married at first sight niet op televisie af te ronden, maar mensen door te verwijzen naar Videoland waar de ontknoping exclusief, en tegen betaling, te zien is. 

4 maanden later

Heel wat kijkers hebben geen abonnement op de videodienst en blijven met vragen achter. Reden genoeg voor Televizier om de zestien minuten durende 'bonusaflevering' door te nemen. Vier maanden na Married at first sight maken de deelnemers de balans op. De mannen kwamen bijeen op de golfbaan om een boom op te zetten over hun avontuur.

Ronald & Monique

Dat het niks zou worden tussen Ronald en Monique was voor iedereen al snel duidelijk. Toch heeft Ronald naar eigen zeggen geleerd van zijn huwelijk. Hij is zelfverzekerder geworden, komt meer voor zichzelf op en durft nu vaker nee te zeggen. Hij zoekt niet actief naar de liefde, maar gaat ervan uit dat er nog wel iemand komt. Monique is ook nog vrijgezel en noemt zich "een klein vrouwtje met heel veel pit die volop in het leven staat". Mannen mogen schrijven.

Pascal & Mirjam

Op televisie was ook al duidelijk dat het niet ging werken tussen Pascal en Mirjam. Hij was verliefd, zij voelde hooguit vriendschap. Dat was voor Pascal een grote klap, al ziet hij achteraf wel in dat hij misschien te graag wilde. Mirjam weet dat wel zeker: al die lieve, enthousiaste aandacht van Pascal werkte verstikkend voor haar. Ze had niet de ruimte om naar hem toe te komen, omdat hij voortdurend op haar lip zat. Pascal blijft zoeken naar de liefde, Mirjam is net terug van een rondreis door Egypte.

Nick & Maxime

Ondanks een vliegende start bleek de magie tussen Nick en Maxime na de huwelijksreis al snel uitgewerkt. Maxime heeft haar oude leventje in de kapsalon opgepakt en gaat weer lekker stappen met de meiden. Ze is wel een inzicht rijker: ze waren geen match, omdat ze allebei te kritisch waren. Een nieuwe man is welkom. 

Nick & Bo

Maxime was eigenlijk de reservevrouw, de wetenschappers hadden Nick gekoppeld aan Bo die echter enkele dagen voor de bruiloft besloot zich terug te trekken. Een week na het eindgesprek waar de scheiding werd bevestigd, ontmoeten de twee elkaar alsnog. Bo vond dat Nick toch een uitleg verdiende: "Ik voelde me erg ziek dat ik me terugtrok. Ik heb goed uit kunnen leggen waarom ik ben gestopt en hij begreep het ook. Het was leuk." Van een vonk was echter geen sprake.

Peter & Paul

Peter & Paul bleven getrouwd, maar toen de camera's uit waren en de druk van de ketel was, kwamen de heren er al snel achter dat alleen het programma hen bij elkaar hield. Vooral Peter merkte dat er niets was tussen hen: "Ik was nooit verliefd en ben het ook nooit geworden. Heb moeten accepteren dat het er niet in zit.", zo verklaart hij stellig. Van Paul had het wel wat langer mogen duren, maar hij zet de schouders er onder en gaat weer door.

Joost & Milly

Alleen Joost en Milly blijken maanden na het huwelijksexperiment elkaar nog man en vrouw te noemen. Het gaat nog steeds goed tussen het goedlachse stel, al noemt Milly de deelname wel heftig: "Je komt jezelf geregeld tegen en je moet rekening houden met iemand die je niet kent. Dan is het belangrijk dat je niet bij de eerste tegenslag al zegt "laat maar!"."

Waarvan akte.

Meer over