Deelneemster naakte datingshow klaagt tv-zender aan

22 augustus 2014 09:12 | amusement | Door Televizier

Een 28-jarige New Yorkse deelneemster van Dating Naked eist 10 miljoen dollar van de makers omdat haar kruis herkenbaar in beeld kwam.

Model Jessie Nizewitz deed mee aan de Amerikaanse variant van Adam Zkt. Eva maar zag tijdens de uitzending op 31 juli tot haar grote schrik dat haar kruis tijdens een partijtje intiem naakt worstelen vol in beeld kwam. De makers van Dating Naked hadden haar van te voren beloofd dat er absoluut geen genitaliën getoond zouden worden. En omdat Amerika Amerika is, eist Jessie nu 10 miljoen dollar van de moedermaatschappij van zender VH1.

Online

In de New York Post verteld Jessie dat ze zich gemanipuleerd en gebruikt voelt. „Ik was diep geschokt toen ik het zag.” Volgens Jessie kreeg ze meteen na de uitzending telefoontjes van haar ouders en oma die tot hun schrik de flamoes van Jessie voorbij zagen komen. Nog erger waren de twitteraars die een screenshot van het bewuste moment online deelden.

Volgens Jessie kostte de affaire haar ook een veelbelovende nieuwe liefde. Die belde haar niet meer terug na een paar dates. „Hij was Joods, had een baan en was in de dertig. De ideale man dus.”

Je aanmelden voor het 2de seizoen Adam Zkt. Eva kan nog

Meer over