Deelnemers 'Blootshow' hoeven niet helemaal met de billen bloot

1 november 2013 15:01 | amusement | Door Televizier

Wie meedoet aan ADAM zkt EVA, de spraakmakende blootshow van RTL 5, hoeft niet spiernaakt op de buis te verschijnen: kandidaten mogen er voor kiezen dat hun edele delen 'geblurred' worden. 

Dit maakte Sander Emmering, producent bij Eyeworks, vandaag bekend in het AD

Niet herkenbaar naakt in beeld

In Adam zkt. EVA ontmoeten singles elkaar op een onbewoond eiland waar ze volledig naakt op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Tijdens de opnames hebben de kandidaten geen geheimen voor elkaar, maar de deelnemers mogen er wel voor kiezen dat hun edele delen onherkenbaar gemaakt worden. In hetzelfde interview onthulde Emmering ook dat de makers zich nog buigen over de vraag of de mensen sowieso wel poedelnaakt in beeld gebracht moeten worden.

Aanmeldingen druppelen binnen

Sinds Eyeworks voorman Reinout Oerlemans begin vorige maand zijn nieuwe programmaformat onthulde, druppelen de aanmeldingen binnen. Volgens Emmering staat de teller momenteel op zo'n 187 mannen en vrouwen. Toch zijn dit er niet genoeg, meent Emmering: “Omdat we op zoek gaan naar mogelijke liefdeskoppels. We zijn net met de casting begonnen. Het moet dus ook nog blijken hoeveel mensen écht serieus zijn.”

De opnames gaan in 2014 van start.

Meer over