Muzikaal spektakel

Défano Holwijn komt met muzikaal programma All of the Lights

17 mei 2022 15:10 | amusement | Door Judith Regeling

© Willem Jan de Bruin | Fotografie
Défano Holwijn heeft er een nieuwe klus bij. De rapper slash presentator is namelijk vanaf morgen te zien in het muzikale programma All of the Lights.

In de basis doet het programma denken aan Op Volle Toeren.

All of the Lights

In het vierdelige programma All of the Lights brengt rapper en presentator Défano Holwijn - in samenwerking met EO en NPO FunX - hiphop en gospel op een unieke bij elkaar. Het grote publiek kent hiphop namelijk met name van de rapmuziek, maar de hiphopcultuur omvat meer dan alleen rap en is van oorsprong een veel bredere jongerenbeweging waarin artiesten hun stem kunnen laten horen.

Défano Holwijn

Voor de presentator, die onlangs nog schitterde naast Emma Wortelboer, is het een eer dat hij zo'n programma mag presenteren. "Ik vind het bijzonder dat ik veel artiesten, die ik persoonlijk goed ken, door All of the Lights op een unieke manier leer kennen. Het programma laat voor mij zien dat gospel je op kan tillen. Je ervaart hoop en rust, ongeacht je persoonlijke muziekvoorkeur.”

Rapper Frenna

Aan Frenna de taak om de eerste aflevering af te trappen. Samen met Défano steekt hij een paar van zijn hits in een gospeljasje. De nieuwe versies laat hij in volle glorie horen met een geweldige liveband en het ZO! Gospel Choir.

All of the Lights is vanaf 18 mei wekelijks om 22:57 uur te zien op NPO3.

Meer over