Iedereen van slag als John komt

Derksen: 'Angstcultuur bij Talpa'

Volgens voetbalanalist Johan Derksen hangt er een raar sfeertje bij Talpa. Hij sprak vrijdagavond in Veronica inside zelfs van een 'angstcultuur'. 

Derksen zegt in het programma goed overweg te kunnen met John de Mol, maar merkt dat er bij de mensen van Talpa nogal wat angst is voor de grote baas. "Ik ken John de Mol al jaren. Nooit problemen gehad. Een bijzonder aimabele man. Wij hebben heel prettige gesprekken met hem gehad. Wat ik wel zie, en dat vind ik heel gek, is dat er een ontzettende angstcultuur is binnen dat hele Talpa", aldus de snor.

John komt binnen

Zo doet Derksen uit de doeken dat er nogal wat gebeurt als John het pand binnenkomt. "Als John de voordeur binnen komt dan belt de bewaking door en dan hoor je door de wandelgangen: ‘John is in het pand, John is in het pand’, zo zei hij in het televisieprogramma. "Iedereen wordt nerveus".

Geen blad voor de mond

Het is overigens bekend dat de heren van Veronica inside zich alles behalve inhouden nu ze werken voor John de Mol. Zo haalden ze in het programma al meermaals uit naar onder meer Johnny en Linda de Mol. Ook John zelf wordt nog weleens op de hak genomen.

"Waarom is iedereen zo bang is voor John de Mol, ik begrijp het niet. Wij zijn de enigen die iets over hem durven zeggen. Wie denkt John de Mol wel dat die is?", zo citeert het AD Derksen uit de uitzending.

Meer over:

Reageren