Team mikt op kerstshow

Diederik Ebbinge onthult: Promenade komt terug op televisie

12 februari 2023 12:07 | amusement | Door Tessa Kok

© Amy van Leiden

Goed nieuws voor de liefhebbers van het cultprogramma. In RTL-talkshow Humberto gaf presentator Diederik Ebbinge gisteravond aan dat het satirische programma Promenade nog dit jaar terug op televisie komt.

Spijt

Het team van Promenade gaf afgelopen jaar al aan dat ze spijt hadden van het feit dat het programma werd gestopt. In de satirische show parodieerden Ebbinge, Henry van Loon, Ton Kas en Eva Crutzen de Nederlandse mediawereld. ''Iedereen wil. De redactie wil, de producent wil, de omroep wil en de NPO wil ook’’, vertelt Ebbinge bij Humberto aan tafel. Hij laat weten dat het agenda-wise wel tricky is. ‘’Ik hoop dat we met kerst iets gaan maken’’, aldus de presentator over het cultprogramma.

Nieuwe afleveringen

Ondanks dat Diederik aangeeft dat iedereen wil, is het nog niet duidelijk wanneer de nieuwe afleveringen te bewonderen zijn op televisie. Wel kunnen liefhebbers van het programma rekenen op dit jaar.

Kiespijn

Onlangs werd bevestigd dat de satirische verkiezingsshow Kiespijn met Diederik Ebbinge weer terugkeert op tv. In het programma worden diverse gasten getest op hun kennis en improvisatievermogen en wordt de zwevende en zoekende kiezer op satirische wijze door de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen geloodst. De politieke panelquiz wordt op de vier zondagen voor de verkiezingen en op de zondag erna uitgezonden. De eerste aflevering wordt op zondag 19 februari om 20.25 uur uitgezonden op NPO3. 

Meer over