Weekje opschuiven

Dit is waarom Secret Duets deze week niet te zien is

7 december 2022 14:14 | amusement | Door Esther Hut

© Tom Cornelissen

We zitten midden in het seizoen van Secret Duets, maar RTL heeft besloten om deze week even over te slaan. De reden: het programma moet even plaatsmaken voor de première van een nieuwe Videoland serie.

En dat terwijl Secret Duets elke week flink wat kijkers aan zich weet te binden.

Sleepers

Begin dit jaar werd de nieuwe misdaadserie Sleepers aangekondigd die in eerste instantie alleen op Videoland te zien zou zijn. Maar RTL heeft besloten dat nu iedereen een glimp krijgt van de serie en zendt daarom donderdagavond de eerste twee afleveringen uit.

Robert de Hoog

Sleepers, die op basis van de trailer veel weg heeft van Videoland-hit Mocro Maffia, gaat over de corrupte agent Martin (Robert de Hoog). Hij werd als 18-jarige door zijn criminele pleegvader Henk (Hans Kesting) naar de politieopleiding gestuurd, zodat hij belangrijke informatie door kon sluizen naar het criminele milieu.

Maar wanneer Henk wordt vermoord, krijgt Martin te maken met de meedogenloze Utrechtse onderwereld. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Rapper Adje) hem steeds meer naar deze criminele wereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni). Zij is namelijk rechercheur bij de interne zaken van de politie.

Volgende week weer terug

We moeten het dus één keer zonder Secret Duets doen, maar volgende week is het programma gewoon weer te zien. Sleepers is donderdag dus te zien om 20:30 uur.

Naast de eerste twee afleveringen van Sleepers op RTL, is het hele seizoen ook te bingen op Videoland vanaf donderdag 8 december.

Benieuwd naar de nieuwe crimeserie? Bekijk dan hier vast de trailer:

Meer over