Sport en films

Dit najaar op Veronica

7 september 2021 16:35 | amusement | Door Jorrit van Broekhoven

Met veel sport en stevige films mikt Veronica dit najaar op de mannelijke kijker. Veronica wordt de thuiszender van de Europa League en Europa Conference League en blijft natuurlijk het vaste honk voor de mannen van Veronica Inside. Nieuw is het Belgische sketchprogramma Grensoverschrijdend, en ook zijn er verse tv-premières van topfilms als Us, IT Chapter Two en Vice.

16 september: Europa Conference League

Naast de UEFA Europa League zie je op Veronica dit najaar ook de wedstrijden in de nieuwe Europa Conference League. Deze derde Europese voetbalcompetitie is een toernooi met 32 clubs, onderverdeeld in acht groepen van vier. De Nederlandse clubs die dit seizoen meespelen in de bekercompetitie zijn AZ, Feyenoord en Vitesse.

Superhelden en premières

Natuurlijk is Veronica een filmzender bij uitstek, met op veel avonden twee films achter elkaar. Het komende najaar zie je op Veronica onder meer recente superheldenfilms, zoals Aquaman en Wonder Woman en de Oscarwinnaar The Dark Knight met Heath Ledger als Joker. Verder kijk je naar de tv-premières van de sf-actiefilm The Predator, de actiethriller Anna, en de filmbiografie Vice, waarin op een meesterlijke manier de politieke carrière van Dick Cheney wordt verteld.

Oktober: griezelfilms

In oktober pakt Veronica stevig uit met horrorfilms. In de maand van Halloween kijk je elke zaterdag vanaf 20.00 uur naar huiveringwekkende films, met onder andere de tv-premières van horrorjuweeltjes als Hereditary, Us en IT Chapter Two, het langverwachte vervolg op de griezelfilm naar het boek van Stephen King.

30 augustus: Grensoverschrijdend

Het nieuwe Belgische sketchprogramma Grensoverschrijdend komt direct na Veronica Inside en steelt de draak met allerhande vormen van grensoverschrijdend gedrag. Voor de Vlaamse tv was het programma net iets te... grensoverschrijdend. Daardoor gaat het nu bij Veronica in première.

Lees ook:

Dit zijn de nieuwe programma's op NPO1

Dit zijn de nieuwe programma's op NPO3

Dit zijn de nieuwe programma's op SBS6

Dit zijn de nieuwe programma's op Veronica

Dit zijn de nieuwe programma's op NET5

Meer over