Woonprogramma's

Dit programma vervangt Kopen Zonder Kijken

13 mei 2024 11:34 | amusement | Door Esther Hut

© Tom Cornelissen

De afgelopen weken hebben we weer kunnen genieten van het zevende seizoen van Kopen Zonder Kijken, maar wat moet je kijken nu deze reeks erop zit?

Je valt in ieder geval niet in een zwart gat.

Kopen Zonder Kijken

Er viel in het nieuwste seizoen van Kopen Zonder Kijken genoeg te beleven, van een regenbooggezin, tot singles en een verhuizing van België terug naar Nederland. Maar helaas voor de fans was vorige week de laatste aflevering van dit seizoen te zien. Om niet meteen ontwenningsverschijnselen te krijgen, trakteert RTL vanavond nog op een herhaling van het vorige seizoen om 20:30 uur.

Voor Hetzelfde Geld

We kunnen gelukkig in de woon-sferen blijven want vanaf volgende week Leonie ter Braak gaat van start met Voor Hetzelfde Geld. We zagen de presentatrice alweer een flinke tijd geleden haar debuut maken met Blow Up, maar daarna bleef (op wat panels na) een nieuw programma voor haar uit. Maar nu neemt Leonie toch officieel het stokje over van Natasja Froger.

In Voor Hetzelfde Geld krijgen deelnemers de kans om te ervaren hoe het is om buiten de stad te wonen. Ze krijgen de keuze uit vier huizen buiten de Randstad en mogen in een daarvan proefwonen. Aan het einde van elke aflevering moeten ze beslissen of ze teruggaan naar de stad of toch hun hart zijn verloren aan de woning die ze getest hebben.

Voor Hetzelfde Geld is vanaf maandag 20 mei wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4.  Daarnaast zijn de afleveringen ook op Videoland terug te zien.

Meer over