Plezier op zaterdag

Dit tv-programma komt in plaats van Beste Zangers

26 oktober 2023 10:30 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Terwijl de meeste kijkers nog aan het bekomen zijn van de fijnste duetten van Beste Zangers 2023, gaat er aanstaande zaterdag alweer een nieuw tv-programma van start. Wij vertellen je wat je kan en mag verwachten.

Heb je zaterdagavond vanaf 20:30 uur wat te doen?

Iets gemist?: Lees hier alles terug over Beste Zangers 2023 

Beste Zangers

Na wekenlang te hebben genoten van de prachtigste optredens en de gezelligste artiesten, is het voor de fans van Beste Zangers deze week gedaan met de pret. Het huidige seizoen is voorbij en dus heerst de vraag: wat nu? Welk programma komt er in plaats van deze muzikale show van AVROTROS?

The Connection

Vanaf zaterdag 28 oktober krijgen quizliefhebbers alle tijd en ruimte. Op deze datum gaat namelijk The Connection weer van start. Net als in het tweede seizoen is het aan Patrick Lodiers om wekelijks drie bekende slimmeriken te ontvangen die op zoek zullen moeten gaan naar de ultieme link. 

Ook deze jaargang wordt gespeeld in toernooivorm, waarbij de winnaar van de avond zich plaatst voor de halve finale en van daaruit een gooi kan doen naar de eindstrijd. Wie er dit seizoen deelnemen en daarmee in de voetsporen treden van voormalig winnaar Lisa Loeb, is nog niet bekend. Dat wordt vast snel duidelijk.

Wanneer is The Connection op televisie te zien?

The Connection is vanaf 28 oktober 2023 iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO1. 

Meer over