Succes

Dit Was Het Nieuws gaat door in 2019

14 november 2018 09:29 | amusement | Door Televizier

© Michel Schnater
Nederland is de mannen van Dit was het nieuws nog niet zat. AVROTROS heeft dinsdag bevestigd in 2019 een nieuwe reeks uit te zenden van het satirische actualiteitenprogramma.

De nieuwe afleveringen verschijnen na de zomer van 2019 op televisie. Presentator Harm Edens, en teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal keren alle drie terug. 

AVROTROS

Er keken afgelopen seizoen gemiddeld 1,34 miljoen mensen naar het televisieprogramma waarin wekelijks op komische wijze het nieuws wordt doorgenomen. De show is al een paar keer verhuisd: van de TROS naar RTL 4 en inmiddels weer terug bij AVROTROS. Thomas Acda, Raoul Heertje, Martijn Koning en Daniël Arends zorgden eerder voor de nieuwsgrappen als teamcaptains.

Harm Edens

Het is moeilijk iemand anders op de stoel van Harm Edens te zien - hij is gedurende alle jaren van DWHN presentator geweest.  "Het geeft veel voldoening om het gevoel te hebben dat je de huiskamer aan het denken kunt zetten", vertelde hij eerder in een interview. "In DWHN laten we zien dat je ook op een andere manier naar het nieuws kunt kijken. Dat vind ik reuze nuttig."

Meer over